Mijn reis in kleur

Mijn persoonlijke reis

Mijn reis in kleur - Blog 1

Al een langere tijd merkte ik dat mijn uitstraling, zowel in mijn kleding als mijn website en brandingkleuren niet meer helemaal paste bij wie ik nu ben.

Dus dook ik de winkels in voor nieuwe kledingkleuren, koos ik nieuwe brandingkleuren uit, werden er foto’s en een vernieuwde website gemaakt. Als je me al wat langer volgt, heb je vast meegekregen dat ik onderweg ben naar The Colour Store 2.0. Waar ik in 2019 begon met dit concept en mij vooral richtte op haarstyling en persoonlijk advies. Kwam daar na de 1e lockdown gepersonaliseerd image consulting advies bij. In het jaar daar na vielen alle puzzelstukjes op zijn plek en kwam ik erachter dat een uitstraling die écht past bij wie je bent, bestaat uit 4 elementen. Namelijk je identiteit, mindset, kleurkeuzes en haarstyling. En dat het mijn allergrootste doel is jou op een kleurrijke manier te begeleiden naar wie jij in de kern bent, om daar vervolgens een uitstraling bij te creëren die daar bij past.

Want ja ik ben gegroeid, en van binnen veranderd. Ik heb nieuwe dingen geleerd, ervaringen opgedaan, nieuwe mensen leren kennen en mijn kennis en interesse verbreed. Daardoor ben ik ook ander ‘gedrag’ gaan vertonen door o.a. meer onderwerpen te delen op mijn Instagram account dan alleen mooi haar. Van binnen ben ik veranderd en gegroeid, maar aan de buitenkant liet ik dit jarenlang niet zien. Uit angst, bang om niet goed en leuk genoeg te zijn, wat lange tijd mijn onzekerheid is geweest. Waardoor ik mezelf klein hield.

100% mezelf zijn laten zien wie ik echt ben. Dat durfde ik heel lang niet, bang voor de mening van anderen. Dus deed ik concessies, paste ik me continue aan, met de gedachte dat op die manier anderen mij leuk en aardig zouden blijven vinden. Doordat ik die groei doorgemaakt heb, merkte ik al een langere tijd dat mijn uitstraling, zowel in mijn kleding als mijn website en brandingkleuren niet meer helemaal paste bij wie ik nu ben. En nu wordt het tijd om te gaan laten zien wie ik echt bent. Want ja heel eerlijk, daar heb ik de afgelopen 5 jaar over gedaan om dit te durven.⁠

⁠Jarenlang paste ik me continue aan, bang voor de mening van anderen⁠.⁠ Ik droeg jarenlang veel donkere grijze, olijfgroene en donkerblauwe/comfortabele kleding, wilde vooral niet opvallen wat ik was er van overtuigd dat die kleuren mij het beste stond⁠en. ⁠Ik vond en vind het heel lastig om NEE te zeggen, bang om anderen teleur te stellen.⁠ ⁠Ik voelde me vaak onzeker en zat continue met een hoofd vol gedachtes als: ⁠ – doe ik het wel goed⁠ – wat zullen anderen van me vinden⁠ – kan ik dat dan wel, zal dat me dan wel lukken etc.⁠ Daarbij liep ik jaren rond met de vraag: wat wil ik nu eigenlijk écht!?

Daarom wil ik jullie graag meenemen in mijn reis in kleur van de afgelopen 5 jaar! ⁠Die ik ga delen in de volgende 4 blogs. ⁠