Mijn reis in kleur

Oranje – januari ’18

Mijn reis in kleur - blog 5

Begin van dat jaar kocht ik een jurkje in de kleur ORANJE. Wat o.a. gaat over de moed hebben om je gevoel te volgen. Wat weerspiegelde hoe ik me toen voelde.

De quote: ‘Moed is de angst voelen maar toch je hart volgen’ plakte ik eind 2017 achter in mijn journal. Klaar voor een nieuw hoofdstuk. Ik durfde het spannende besluit te nemen, voor mezelf te kiezen en BUITEN DE LIJNTJES TE KLEUREN ⁠Ik koos ervoor mijn hart te volgen, voor mijzelf te kiezen, want ook de relatie waar ik zat paste niet meer. Ik schreef mezelf in voor een coach opleiding en boekte een ticket. Om vervolgens in mijn eentje op vakantie te gaan naar Bali.

Drie weken alleen naar Bali en mijn hele kledingkast veranderde. Wat begon met een blauwkleurig jumpsuit wat ik kocht in Bali op de dag van mijn terugvlucht. Daarmee stopte ik vertrouwen mee terug in mijn koffer naar Nederland. De betekenis van starten met de kleur blauw is namelijk: vertrouwen hebben in de toekomst, go with the flow, het leven nemen zoals het komt.⁠ ⁠ Precies wat ik wel kon gebruiken op dat moment.⁠

Waarna allerlei nieuwe kledingkleuren volgde en fellere tinten mijn kledingkast vulde, het zwart en donkerblauw verdween steeds meer naar de achtergrond.⁠ Ik durfde opvallende kleding te dragen, lange jurken en broeken met wijde pijpen. ⁠Mijn binnenkant kwam in balans met mijn buitenkant⁠.⁠ Ik koos voor een leven kleur!

Change your colours,
Change your life,
LIVE A COLOURFULL LIFE! ⁠

Na het volgen van de coachopleiding in dat jaar merkte ik dat mijn visie op het kappersvak veranderde, de gesprekken in de stoel werden anders. Alles wat ik geleerd had en waar ik blij van werd: KLEUR, mijn werk als haarstylist, mijn kennis als kleurconsulent en coach + mijn eigen ervaring met kleurcoaching wilde ik gaan combineren. En zo is het idee van The Colour Store ontstaan. En ik al mijn passie in mijn werk kan stoppen, maar voornamelijk blij zou worden van het werk wat ik doe en met dit concept iets kon toevoegen: ZOVEEL MOGELIJK VROUWEN HELPEN UITSTRALEN WIE ZIJ VAN BINNEN ÉCHT ZIJN.

Voel jij dat er meer in je zit dan je nu laat zien en loop je vast op de vraag wat wil ik nou echt!? Dit is de reis die ik de afgelopen 5 jaar heb afgelegd, waarin ik alle tools geleerd heb hoe ik kan kiezen voor een leven vol kleur! Want ik weet als geen ander hoe moeilijk dat soms is. Daarom begeleid ik jou dolgraag op een kleurrijke manier naar de vrouw die jij in de kern bent. Daar liggen namelijk alle antwoorden waar jij naar zoekt.